Total Protect – activitate

totalprotect timisoaraSocietatea comercială TOTAL PROTECT S.R.L., este o companie privată de pază, având în domeniul de activitate: protecţia bunurilor, securitatea privată şi investigaţiile, servicii de prevenire şi stingere a incendiilor. Compania are avizul I.G.P. din data de 14.10.2003, respectind Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, valorilor şi protecţia persoanelor. De asemenea, societatea este autorizată de către Institutul General pentru Situaţii de Urgenţă conform Ordinului nr. 87/2010 privind instalarea şi înreţinerea sistemelor de avertizare şi alarmare în caz de incendiu precum şi pentru proiectarea acestora şi a sistemelor şi instalaţiilor de limitare şi stingere a incendiilor.

În prezent societatea dispune de o dotare materială corespunzătoare, de tehnică avansată şi de o echipă unită, tânără şi dinamică, cu experienţă în domeniu, care doresc să facă din competenţă, seriozitate şi profesionalism o carte de vizită.

Gama de servicii pe care le oferim în domeniul sistemelor de securitate sunt diversificate şi presupun:

  • Instalări de sisteme antiefracţie, control acces, supraveghere video şi antiincendiu;
  • Proiectare sisteme de securitate;
  • Monitorizare şi intervenţie rapidă;
  • Servicii de mentenanţă preventivă şi corectivă, concretizate prin revizii a căror frecvenţă se stabileşte de comun acord cu beneficiarul şi prin intervenţii tehnice la cerere;
  • Servicii de consultanţă în domeniu.