Pază – metode și soluții

S.C. SAR SECURITY S.R.L. este o firmă de pază, în care îşi desfăşoară activitatea un număr de 294 de agenţi de pază, iar la sectorul administrativ avem un număr de 7 angajaţi ( reprezintă personalul TESA).

Firma deţine o poliţă de asigurare cu răspundere civilă generală pentru toţi colaboratorii la care prestează servicii de pază, emisă de societatea de asigurări BCR – VIENNA INSURANCE GROUP în limita răspunderii de 300.000 Euro.

Agenţii de pază sunt angajaţi pe bază de contract de muncă, autorizaţi de M.A.I., şcolarizaţi în meseria de agent de pază şi ordine, nu înainte de a fi riguros verificaţi de firma de pază. Firma de pază asigură echipamentul personalului. Societatea asigură paza unui număr însemnat de obiective, pe raza judeţelor Timiş, Arad, Caraş-Severin, Bihor, Maramureș și Hunedoara.

Personalul de pază are în dotare: un parc auto format din 21 de autoturisme, staţii emisie-recepţie MOTOROLA CP-140 cu o rază de 50 km, staţii emisie-recepţie MOTOROLA T 6222 cu o rază de 3 km, telefoane mobile, detectoare de metale; binocluri speciale pentru supraveghere pe timp de zi şi de noapte (infraroşu).

Deasemenea mai dispun de Spray-uri iritant-lacrimogene, bastoane telescopice, tomfe, sistem de verificare patrulă Guard Patrol, pentru verificarea informatizată a patrulărilor (data, oră, nr. Post, nr. Înregistrări) în posturile mobile din obiective.

Transportul şi intervenţia la obiective se face cu autoturisme aflate într-o stare tehnică foarte bună, periodic riguros verificate